tiistai 25. toukokuuta 2010

Lääkäripäivä eilen

Hohhoh,

eilen kävimme aamulla Puhurin kanssa lääkärissä, koska hänellä on ollut koko pitkän, 4 kk, kestäneen elämänsä aikana ehkä neljä tervettä päivää. Kokoajan kova flunssa. Taas kävin näyttämässä. Nyt tosin emme saaneet aikaa lästenlääkärille, joten kävimme yleislääkärillä. Vähän odotin lähetettä Jorviin, mutta lääkäri sanoi vain, että ihan hyvä kuntoinen poika on. Tavallinen räkätauti vaan. Jos olette huolissanne jatkuvasta sairastelusta, ehkä pitäisi mennä lastenlääkärille. Kyllä korpesi. Turha käynti. Soitan tänään Jorviin, jos he kommentoisivat jotain.

Puron kanssa piti sitten mennä illalla vielä lääkäriin, koska oikea korva oli aivan turvoksissa ja turvotus oli vielä työntänyt korvan aivan eteen. Purolla oli pieni haava korvanlehdessä ja sinne oli mennyt bakteeri. Ei voi olla totta! Tämäkin vielä Purolla! Toivottavasti se ei vaikuta hänen sydämeensä. Saimme antibioottikuurin ja kortisoonirasvareseptit, vasta apteekissa huomasin, että se oli väärää antibioottia! Puro saa pahan allergisen reaktion Kefexinistä. Yritin apteekissa soittaa lääkäriin, mutta se oli tietenkin jo kiinni.
Ajattelin sitten ottaa sen rasvan kuitenkin, mutta sitä ei ollut. Jonotettiin apteekissa vain puoli tuntia turhaan.
Piti mennä toiseen lääkäriin vaihtamaan antibiootin resepti. Tällä kertaa hyvää sanottavaa terveyskeskuksen päivystyksestä (tosin olimmekin Lohjalla), ilmoittautumiseen piti jonottaa hetki, mutta lääkärille pääsimme heti. Ja saimme todella hyvää hoitoa.Kiitos siitä.

Tänään minäkin olen flunssassa, onneksi tytöt ovat tämän päivän myös päiväkodissa, joten saan ehkä vähän aikaa levätä itsekin. Tosin Puhuri on niin tukossa, ettei varmaan kauheasti nuku. Kuten ei eilenkään. Väsyttää.

1 kommentti:

  1. Yritinkin eilen soittaa, kysyäkseni pikkuisen vointia ja lääkärin kommenttia. Kyllä on kivulias teidän alkukesänne. voin vain toivoa jaksamista teille kaikille!

    VastaaPoista