torstai 26. huhtikuuta 2012

Tapahtunut ennen syksyn tapahtumaa....

Taas voisi olla aika järjestää tapahtuma, jotta saisimme taas vähän näkyvyyttä Nummentien kevyen liikenteen väylän tarpeellisuuteen.
                                                      
Nummentietä kävi katsomassa kutsustani muutama kansanedustaja juuri ennen eduskuntavaaleja 2011. Kutsuin nummilaisten lisäksi kaikki Uudenmaan edustajat (34), kunnanvaltuutetut ja lehdistön edustajia. Nummilaisia oli runsaasti ja kansanedustajiakin oli enemmän kuin kunnanvaltuutettuja ja silloin saimmekin ihan mukavasti näkyvyyttä.


Pari kolme kuukautta sen jälkeen, helatorstaina, järjestin Nummentien perhetapahtuman urheilukentällä ja keräsin adressiin nimiä. Sain aivan mahtavan porukan kasaan auttamaan järjestelyissä ja sisseimmät olivat jo neljän aikaan aamusta keittämässä hernerokkaa. Aikamoista talkoohenkeä, täytyy sanoa!




Meillä oli pomppulinna, pelastuskoiria, vapaapalokunta, poliisit, autoliitto, Liikenneturva, MLL, Nummen kipinällä temppurata, Saukkolan pallokin oli paikalla palloineen ja temppuineen.....vain muutamia mainitakseni, ja pahoittelen, jos joku jäi mainitsematta, laita viesti, niin korjaan asian!
Mahtava paikallinen Janne Virtanen oli selostamassa tapahtumaa. Oinolan koulun viides luokka haastoi kunnanvaltuutetut leikkimieliseen jalkapallo-otteluun, jossa tarkoitus oli, että aikuiset, antaakseen tasoitusta lapsille ;), olisivat sitoneet toisen jalkansa kaverin jalkaan ja kahden pomppineet. Ei aivan saatu sitä, mitä halusimme. Kunnanvaltuutetuista nappasi haasteesta vain kaksi. Onneksi paikalla oli reippaita vapaapalokunnan tyttöjä, jotka saivat palomiehetkin mukaan! VPK:ssa oli urheiluhenkeä ja leikkimieltä niin paljon, että he sitoivat jalkansa. Ja oli aivan älyttömän hauskaa!




Nyt onkin ollut jonkin aikaa hiljaista, joten päätin, että nyt olisi taas aika, ennen kuntaliitosta vähän muistuttaa mieliin tien vaarallisuus.

Syksyllä siis tulee tapahtumaan!

Laita kalenteriisi ylös 22.9 Oinolan koulu .....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti