sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kiitos osanottajille!

Tänään se oli. Sää oli upea ja ihmiset hyväntuulisia.

Kommenlluksittakaan ei päästy: koska en tuntenut koulukompleksia enkä osannut kysellä ja meillä oli  bändin kanssa väärinkäsitys, meinasi äänentoisto jäädä saamatta.

Muutama puhelu, toimittajan apu ja pian ongelma oli ratkaistu, huh-huh.

Pomppulinna oli taas hitti, kuten aina. Olin kuvitellut, että pomppulinna on pienten lasten ilo, mutta kyllä siellä isommatkin viihtyivät. Jopa niin hyvin, että oli pahimmat ajettava pois sieltä. Itseä harmittaa suuresti, että uskoin isompien hölpötyksiä ja ajoin turhaan yhden pojan pois. Onneksi pojan isä oli ollut silmä tarkkana ja oikaisi minua. Silti ottaa päähän.

Partiolaisten panos oli tosi kiva! Ihanaa, kun kävivät hakemassa ja tukemassa Niilonpirtin asukkaita ja hakivat heille kahvit. Kiitos samoojat!

Oinolan koulun 6:n luokan vanhemmat ja oppilaat oli ahkerina mukana ja toivottavasti saivat luokkaretkikassaa kartutettua.

Mia Heinonen veti alkuzumban, oli mahtavaa! Mia yritti miehiäkin houkutella mukaan, mutta äijät söi makkaraa...Mian tunneista lisää infoa Mian linkin takana.

Milla MLL:sta veti Tanssitan taaperoa osuuden, meitä olikin muutama lapsen kanssa siinä. Oli todella kivaa kokeilla tas jotain uutta. Milla vetää lauantaisin ryhmää Oinolan koululla, lisätietoa MLL Nummen WWW-sivuilla.

Vaikka ilma oli todella upea, oli ihmisiä yllättävän vähän liikkeellä. Onko syksy väsyttänyt ihmiset? Meneekö viimeiset hyvät viikonloput mökkeillessä? Kuntiemme päättäjiä oli todella vähän. Pettymys ja yllätys. Luulisi, että kuntavaalien alla liikettä olisi enemmän.Paikalla oli ainoastaa Lohjalta Ilkka Lähteenmäki ja Nummi-Pusulasta Aarni Varjonen.

Hieno homma..

Arvonnassa voittivat:
Katja Arstila    Virevahti ja Lasten lintukirja
Aapo Kaasinen Lasten lintukirja jalevy
Toini Turpeinen Virevahti ja heijastinliivi
Sade Paakkunainen Auton pölysuti
Sanna Lindholm Virevahti ja heijastinliivi
Inka Salonen Jalkapallo
Ismo Koski Lasten lintukirja ja heijastinliivi
Raila Lousujärvi Virevahti ja Lasten lintukirja
Henna Laine Heijastinliivi ja Levy
Marja Puisto Reppu ja Lasten lintukirja
Juha Kitinmäki Scandic lahjakortti ja Lasten lintukirja

Onnea voittajile!

3 kommenttia:

  1. Minä ainakin bongasin kuntavaaliehdokkaita (kylätalolla): Heli Saukkola, Johanna Sarlin, Markku Lehtola, Eeva Salmenpohja ja Lotta Paakkunainen (!) tuon Ilkan lisäksi. Aarnihan ei ole enää ehdokkaana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta, olet aivan oikeassa sari. Pahoitteluni kaikille ehdokkaille! Siitä olin kyllä onnellinen, että olitte paikalla tukemassa tärkeää asiaa!

      Poista
  2. Ja multa vielä unohtui tosta listasta paikallisista Mikki Nieminen, eli tais olla muut paitsi rkp ja meidän lohja edustettuna :)

    VastaaPoista