perjantai 4. lokakuuta 2013

Oilaantien tilanne ja muuta kyläyhdistyksen toimintaa

Olemme saaneet lukea, että ELYllä on rahat loppu. Niin loppu, ettei uusia tiehankkeita, ei edes luvattuja, voida toteuttaa, ei ennen vuotta 2016.

Oilaantie on saanut uuden luokituksen, K1, joka tarkoittaa sitä, että se toteutetaan ainoastaan,jos kunta on aloitteellinen. Eli tien tilanne ei ole muuttunut, vain luokituksen kirjainyhdistelmä on vaihtunut. Se on edelleen ELYn suunnitelmissa, kärkipäässä, jos vain Lohja olisi aloitteellinen. Kunnan talouden tietäen , epäilen Lohjan aloitteellisuutta.

Nummen kyläyhdistyksen nettisivut ovat uudistumassa DNAn lopettaessa kotisivutoiminnan vuoden loppuun mennessä. Nettisivut siirtyvät marraskuussa uuteen osoitteeseen www.nummilaiset.fi. Yhdistyksen varapuheenjohtaja on kunnioitettavan aktiivinen senkin suhteen.

Nummen aluetoimikunnan omat nettisivut ovat avautumassa pian, löytyy haulla Nummen aluetoimikunta. Vähän on vain allekirjoittaneella opettelemista nettisivun tekemisessä. Onneksi viestintävastaavia koulutetaan, toivottavasti pääsen kouluttautumaan. Ensimmäisellä kerralla joiduin lähtemään kesken, osallistujia oli muutenkin erittäin huononlaisesti. Toivottavasti seuraavalla kerralaa muutkin pääsevät osallistumaan. Kouluttajat ovat nähneet paljon vaivaa ja olisi sääli, jos se kaikki menisi hukkaan. Sivuilla tulee olemaan mm. osio "hankkeet", johon tullaan päivittämään aluetoimikunnan aloitteet ja niiden eteneminen.  Nummen aluetoimikunta on ollut erittäin aktiivinen aloitteiden suhteen. Perusturvalautakunnassa on mainittu minulle asiasta, hyvällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti