keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Pienillä asioilla ja pienillä ihmisillä on merkitystä

Täytyy aloittaa kiitoksella ja kehulla tällä kertaa, ja se on kyllä ihanaa! Kiitos!
Lohjan kaupunki on positiivisella otteellaan yllättänyt tämän alkaneen vuoden aikana jo kolmeen otteeseen.
  • Ensimmäinen sykäys tähän oli Hyrsylän vanhempain infon koulun tilasta ja kasvatus- ja opetuslautakunnan päätöksen jälkeen, ihan muutamassa päivässä tekninen toimi otti hoitaakseen laittaa opetustiloihin korvausilmaventtiilit. Ja ilmassa tuntui heti muutos. Nyt on alapohjakin imukoneella tyhjennetty. Aivan upeaa! 
  • Toinen oli se, kuinka sivistystoimi on ottanut ainutlaatuisen, avoimen ja edelläkäyvän otteen haluten tehdä lähidemokratiamallin mukaista yhteistyötä aluetoimikuntien kanssa kouluverkkoselvitystyössä. 
  •  kolmas on se, että perusturvassa herättiin heti väsyneen ja apua tarvitsevan äidin hätään. Perusturvassa on haluttu palkata lähihoitajia lapsiperheiden kotipalveluun, eikä se ole ollut vielä mahdollista. Yhden äidin hätähuuto muutti kaiken. Väsynyt pienten kaksosten äiti, kuitenkin vielä voimia avunpyyntöön. Ja kuitenkin vielä sen verran voimia, että antoi luvan käyttää hänen ääntään ja hänen avunpyyntöään. Siihen hätään vastattiin heti. Hän sai soiton, avun ja niin myös moni muukin perhe tulee saamaan. 
Alkaa palata usko inhimillisyyteen, hyvään elämiseen, hyvään kaupunkiin.

Lohja, mä oikeasti alan (ehkä) pitämään susta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti