torstai 7. lokakuuta 2010

Puron leikkaus onnistui hyvin

Puron leikkaus on ohi! Ja onnistui hyvin! Se tehtiin kesäkuun alussa ja oli mennyt "normaalisti".  Me odotimme sairaalalla soittoa, jonka kirurgi lupasi tehdä, kun leikkaus on ohi. Leikkauksen pitäisi kestää parisen tuntia. Puro haettiin saliin 12.45 me rupesimme odottamaan uutisia kolmen aikaan. Vihdoin klo 17.30 minä soitin teholle, koska soittoa ei kuulunut ja me olimme jo miettineet vaikka mitä vaihtoehtoja. Kirurgi oli vain unohtanut soittaa. Minä olin raivona, ei tollaista sovi unohtaa. Vanhemmille se on kova paikka.
Menimme katsomaan Puroa teholle ja hän oli niin pieni siinä letkujen ja piuhojen  keskellä. Itkuhan siinä tuli. Puro nukkui koko sen ajan, kun me olimme käymässä. Minä lähdin Puhurin kanssa kotiin ja Jyri meni takaisin Puron luo.
Puro toipui todella nopeasti ja hyvin. Leikkaus suoritettiin tiistaina, ja meidät kotiutettiin jo sunnuntaina. Koko kesä meillä meni toipumiseen, mutta ei se haittaa. Se on vain yksi kesä! Puro ei saanut pyöräillä, ei kaatua, ei saanut töniä Puroa, ei kiipeillä. Ja kontrolleissa käytiin neljästi. Seuraava kontrolliaika meillä on kun Puro on 15 vuotias! Aivan uskomatonta!

Ihanaa, kun Puro on nyt terve! Vuosi tässä kuulemma menee, että Puro täysin kuntoutuu, mutta se menee nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti