tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lähidemokratiaa

Tänään oli Lohjan lähidemokratiahankkeen Nummen aluetoimikunnan järjestäytymiskokous.

Paikalla oli todella paljon kiinnostuneita kyläläisiä, joka mielestäni osoittaa hankkeen tarpeellisuuden. Hanke on mielestäni hyvin alustettu ja suunniteltu, sekä tämä Lohjan malli on sopivan avoimeksi jätetty, jotta se on vielä muokattavissa.
Nummen aluetoimikuntaan valittiin 17 henkilöä, joista yksi olen minä, Nummen kyläyhdistyksen edustajana. Erittäin positiivista oli myös se, että yläkoulun rehtorin ehdotuksen mukaisesti yksi jäsenistä tulee olemaan oppilaskunnan puheenjohtaja yläkouluikäisten ja lukiolaisten edustajana.

Toiveikkaana itse lähden toteuttamaan hanketta, toivon vain, että ihmiset käyttävät tämän vaikuttamisväylän ja ottavat sen omakseen.

toiveikkuuttani lisää eräs herrasmies, joka tuli kokouksen päätteeksi jakamaan huolensa koululaisten turvallisen koulutien puutteesta. Johon hän vielä lisäsi, että mutta sinähän olet jo ollut aktiivinen tämän asian suhteen. Eiköhän se jatku.

kyllä.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, Lotta! Hienoa, että jaksat kaikesta huolimatta.
    Varmasti tuo hanke onnistuu.

    Isi

    VastaaPoista
  3. Erittäin hyvä huomio tältä herrasmieheltä ja ansaitusti HYVÄ LOTTA! Jatka sinä aloittamaasi työtä, sillä kyllä yrittämisesi huomataan ja palkitaan, jos ei muuten niin abloodein!

    VastaaPoista