keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Viimeinen rutistus

Oli mahtavaa, kun toissapäivänä sain facebookin kautta viestin, jossa kuntalainen kertoi antaneensa äänensä minulle. Heti alkuun mietin, mistä tunnen hänet tai tunteeko Jyri hänet. Mutta ei. Tuli mahtava tunne siitä, että oikeasti joku luottaa minuun ja äänestää minua. Hän toivoi minun vaikuttavan (KUN pääsen Uuden Lohjan valtuustoon) Lohjan reuna-alueen kehitykseen ja antoi vinkkejä, jotka todella aion tutkia.

Vaalimainoksiani on tuhottu. NO, en ole ainoa, enkä ota sitä henkilökohtaisesti. Mainokseni ovat olleet näkyviä, niitä on ollut paljon, ja pahiten tuhottu on koululaisten koulureitillä ja lasten yletettävänä. Itsepä kerjäsin.

Tänään lähden ehdokaskaverini kanssa jakamaan viimeiset mainokset, perjantaina on Naiset framilla - tapahtuma Kokoomuksen Kymppikahvilassa Lohjalla ja lauantaina toisen ehdokaskaverin.kanssa tavattavissa Saukkolan st1:llä.

Viime loppukiri ja sitten ei voi enää muuta. Sunnuntaina nähdään, millä tavalla kova työ palkitaan. Toivon, Lohjan ja kuntalaisten vuoksi, että hyvin palkitaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti